top of page

OM OSS

NVA Bygg AS – Høy kompetanse og kvalitet til rimelige priser – En lokal tømrer du kan stole på

NVA Bygg AS er et tømrerfirma i Herre som tar oppdrag over hele Grenlands-området. Vi har erfaring med de fleste typer snekkertjenester enten det gjelder enkle oppussingsjobber eller omfattende nybygg og tilbygg. Dersom du ser etter en snekker du kan stole på og som får jobben gjort uten forsinkelser har du kommet til rett sted.

Contractor

Med lang erfaring og høy kompetanse gjør NVA Bygg AS ditt neste drømmeprosjekt til virkelighet!

Slå på tråden eller send oss en melding i dag så tar vi en hyggelig prat om ditt neste byggeprosjekt. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kjerneverdier

Planlegging

Vi sørger alltid for grundig planlegging, slik at ikke uforutsette problemer oppstår underveis. Kunden er med på alle beslutninger hele veien, og vi strekker oss langt for å finne skreddersydde løsninger for hvert enkelt prosjekt. Vi legger dessuten stor vekt på å gjøre et grundig prisoverslag slik at kunden har full oversikt over de ulike kostnadselementene som inngår i prosjektet.

Kvalitetsbevissthet

NVA Bygg setter kvalitet og kundetilfredshet høyt. Godt snekkerarbeid krever sans for detaljer noe du kan stole på vi har. Vi legger også vekt på kvalitetssikring ved å gjøre grundige sjekker for å være sikker på at prosjektet er utført til høyest mulig standard.

Kompetanse

Årevis med erfaring og kompetanse gjør oss i stand til å rettlede og løse de fleste oppgaver. Mangfoldige prosjekter har gitt oss god innsikt i bruk av ulike treslag, overflatebehandlinger og arbeidsteknikker, noe som også har gitt oss stor respekt for gamle håndverkstradisjoner. I tråd med moderne snekkerarbeid bruker vi maskiner og utstyr for å være effektive, samtidig som solid norsk håndverk blir utført.

bottom of page