top of page

TJENESTER

Tilbygg 

En av våre spesialiteter er tilbygg til eksisterende bygg. Vi kan tilby en rekke ulike løsninger for å utvide og forbedre ditt hjem, alt etter dine behov og ønsker. 

  

En av våre mest populære løsninger er å bygge tilbygg til veranda eller balkong. Dette gir deg ekstra plass utendørs, og en flott plass å slappe av og nyte sommeren. Våre erfarne medarbeidere kan hjelpe deg med å lage en veranda som passer perfekt inn i ditt eksisterende hus, og som gir deg maksimal utnyttelse av plassen. 

  

Vi kan også tilby løsninger for å utvide innendørs plass, som for eksempel å bygge en ny stue eller et ekstra soverom. Våre fagfolk vil hjelpe deg med å planlegge og skape et tilbygg som passer perfekt inn i ditt hjem, og som gir deg den ekstra plassen du trenger.

Cottage House

REHABILITERING

Vi har en grundig prosess for planlegging og gjennomføring av rehabiliteringsprosjekter, der vi sørger for å identifisere og løse eventuelle problemer på en effektiv og skånsom måte. Deretter kan vi tilby spesialdesignet tilbygg som passer perfekt inn i eksisterende bygningsstruktur, og som gir deg ekstra plass og komfort i hjemmet ditt. 

Renovation

Oppussing av bad

Er det noe vi nordmenn elsker så er det å fornye badet med jevne mellomrom. Når man skal pusse opp badet, så er det mange valg å ta, og valgene man tar vil bestemme hvor kostbart det blir å bygge badet. Du kan for eksempel velge å benytte deg av fliser på gulv, som krever at man må benytte membran for å få et tett gulv. Eller man kan legge et enkelt belegg som også gir et tett gulv, men et annet estetisk resultat. Løsningen du velger er avhengig av budsjettet ditt og hvilket resultat du ønsker.

Luxury Bathroom

Oppussing av kjøkken

Ønsker du helst å starte fra forfra, eller bruke tid og krefter på å pusse opp et allerede slitt kjøkken? Mange prøver å fornye kjøkkenet ved å bytte ut fronter på skuffer og skap med nye, og blir skuffet når de oppdager at sluttresultatet ikke blir som forventet. Vi anbefaler å tenke nytt: I dag er det trend å bruke kjøkkenet mer og mer: som et allrom. Ved å slå ned en vegg kan du få en åpen

kjøkkenløsning som tilfører boligen din mer “luft” – og gir inntrykk av at boligen din er enda større enn før.

Minimalistic Kitchen

TAKTEKKING

Taktekking er en viktig del av vedlikeholdet av et hus, og vi tilbyr tjenester av høyeste kvalitet. Vi bruker kun de beste materialene på markedet, og våre taktekkere er svært erfarne og dyktige. Vi kan også hjelpe deg med å velge det taket som passer best for ditt hus, og som vil være mest holdbart og motstandsdyktig mot vær og vind. 

Roof Tiles

Oppføring av garasje

Har du lenge gått med planer om å oppføre ny garasje? Vi oppfører en rekke typer garasjebygg, enten det gjelder frittstående garasjer eller garasje som tilbygg til bolig. Ta en prat med NVA Bygg AS og dra nytte av vår lange erfaring. Vi gir deg et prisestimat med ulike alternativer om nødvendig slik at du kan legge en konkret plan og endelig få garasjen du ønsker deg.  

Garage Construction

Terrasser

Det er utrolig hvor mye glede man kan ha av en stor terrasse om sommeren. Her snakker vi investering i egen trivsel som virkelig gir god uttelling. Forvirret over hvilken type terrasse du bør bygge eller hvilke materialer du bør velge? Ikke fortvil! Vi i NVA Bygg gir deg råd og sørger for å tilpasse byggeprosjektet etter ditt budsjett og din personlige smak. For oss står kunden alltid i sentrum og er sjefen i prosjektet.

modern balcony furniture
ET SIKKERT VALG FOR DITT NYE BYGGEPROSJEKT
bottom of page